Categories
TIPS PEMAKANAN DAN NUTRISI

Minuman BOTANI

Khasiat Slym White minuman Botani baik untuk kesihatan.

Selain makanan yang berkhasiat dan diet yang seimbang, makanan tambahan yang dapat mengembalikan tubuh kekal sihat dan langsing dan mencerahkan kulit adalah Slym White.

Hasil kajian telah menunjukkan kandungan buah berries yang terkandung dalam Slym White sangat membantu tahap kesihatan dan imunisasi serta menjadikan tubuh badan sentiasa kelihatan muda.

Kandungan Utama seperti Raspberry Ketones, Bluberries, Elderberries, Garcinia Gambogia, Citrus sangat membantu pembakaran lemak tepu, mengawal kolestrol dan darah gula secara semulajadi dan menjadikan lemak sebagai sumber tenaga kepada tubuh.

Selain itu meningkatkan kadar metabolisma supaya kenaikkan badan dapat dikawal . Bagi sesetengah orang penurunan metabolisma juga adalah aspek utama penyebab fizikal tubuh seseorang itu cepat membesar atau dengan kata lain obesiti selain dari faktor selepas kehamilan atau stress yang keterlaluan. Justeru itu kandungan Raspbery Ketone dapat meningkatkan kadar metabolisme tubuh dan menstabilkan tahap kegemukkan dapat dikawal . Manakala kandungan Hoodia Gordoni membantu nafsu makan dapat terkawal dengan sempurna supaya anda akan berasa kenyang dan tidak makan dengan keterlaluan .

Pilihan utama 100% bahan Raspberry dan campuran Berry semulajadi yang kaya dengan vitamin dan nutrient mengandungi Anti Oksida yang sangat tinggi sangat baik untuk kulit wajah dan tersedia maklum sangat berkesan untuk awet muda sekaligus mencerahkan kulit kelihatan lebih putih, cerah dan berseri. Bagi wanita yang inginkan kulit yang mulus Slym White sangat sesuai untuk dijadikan hidangan setiap pagi agar anda kelihatan segar.

Untuk mengekalkan pelangsingan badan anda sentiasa nampak awet muda Slym White berfungsi untuk meningkatkan hormon Adiponectin untuk penstabilan hormon agar nampak lebih segar dan sihat sentiasa .

Anda pula bagaimana, ada ambil apa-apa supplement tak?

By Puan Rossa

Founder of Slymwhite by Artami Healthy Urban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *