Categories
TESTIMONI

Masalah penyakit dapat diatasi dengan SlymWhite

“Tak sanggup ..takut nak tengok jarum .. nanti tengok lagi stress..”

-Puan Ermawati

Kisahnya begini ….

Perkenalan saya dengan Erma melalui media sosial asalnya adalah pelanggan saya yang menggunakan produk skincare jenama antarabangsa , dari situlah detik perkenalan kami sehingga menjadi akrab dan banyak berkongsi pengalaman kecantikkan dan kesihatan.

Erma mengalami masalah darah tinggi dan yang menjadi pemasalahannya ialah berat badan yang naik secara mendadak.

Di usia menjangkau 40an memang lumrah setiap wanita mahupun lelaki akan mengalami masalah berat badan yang ketara dan yang membimbangkan adalah tahap kesihatan yang semakin kurang, ini disebabkan oleh ketidakstabilan hormon dan gaya pemakanan harian.

Suatu hari saya memperkenalkan Slym White kepada Erma dan mencubanya . Katanya , pada asalnya dia takut tapi bila dah bermacam-macam cuba untuk kurus, Erma nekad untuk mencubanya .

Jom kita ikuti kisah Erma seterusnya pengalaman Erma dan kenapa dia sangat -sangat nak turunkan berat badannya .

Apakah penyebab Utama menyebabkan Erma nak sangat turunkan berat badan?

“Macam mana nak cerita ye…. macam ni ceritanya…beberapa minggu sebelum consume Slym White… Erma terpaksa beli baju baru saiz XXL atau saiz 46 dan seluar jeans jugak saiz yg lebih besar…ni memang serius nak cerita ni…ngam-ngam Erma dah beli baju semua tu Rose kenalkan Erma dengan Slym White. Tapi pada mula tu tak berapa nak suka sangat nak cuba sebab Erma dah cuba banyak produk sebelum ni tapi memang tak turun pun..rasa macam buang duit saja, tapi bila Rose bagi Erma cuba dulu beberapa sachet Slym White Erma sendiri terkejut sangat tengok result memang ada penurunan. Mula dari situ Erma mula percaya dan teruskan usaha untuk turunkan berat badan dengan pemgambilan Slym White dan dengan panduan daripada Rose cara diet yang sihat. Tak sampai sebulan berat dah turun 4kg lebih.”

“takkk sanggup … takut nak tengok jarum.. nanti tengok lagi stress.”

Saat mula Erma ikuti program Diet sihat Fat to Fit dan salah satu daripadanya perlu mengambil berat setiap har. Nampak kesungguhan Erma untuk kurus. Kerana kesungguhan Erma itu lah maka saya guide Erma cara pemakanan yang betul, kadar pengambilan makanan yang sepatutnya , dan Erma dikehendaki untuk melaporkan setiap hari kepada saya sebagai komitmennya untuk kurus dengan sihat .

Selain itu Erma juga mengalami penyakit tekanan darah tinggi yang sukar untuk turun dan Erma perlukan pemakanan yang sihat jika Erma inginkan kesihatannya seperti sediakala . Slym White dapat mengurangkan tahap kolestrol dan membantu untuk mengurangkan tekanan darah tinggi Erma .

Nah.. Nampak tak bahwa betapa pemakanan yang seimbang dan diet yang sihat begitu penting dalam kehidupan kita seharian. Apabila obesity melanda pastinya gangguan emosi akan tetap terganggu dan pastinya kesihatan juga akan terjejas

Apakah pengalaman yang paling ketara sepanjang pengambilan Slym White ini?

“Erma yg nak kurus ni sebab nak sihat, itu yang paling utama lah.. dan pada tempoh awal erma consume Slym White Erma dapat rasa yang paling ketara ialah jari tangan dah tak kebas dan jari yang bengkak dah mulai kecut sikit.”

Keadaan jari Erma yang dulunya tidak boleh digenggam dan sekarang ini setelah mencuba Slym White nampak perbezaannya. Semakin bertambah keyakinan Erma terhadap Slym White .

Apakah yang paling Erma suka tentang Slym White ini?

“Senang jer Slym White ni hanya konsume sehari sekali jer selepas sarapan pagi, itu yg paling Erma suka. Sekarang ni pun perut dah mulai susut banyak jugak lah, rasanya selepas ni boleh lah pakai baju saiz L balik Semua baju dan seluar yg baru beli kena otter balik.”

SLYM WHITE kesan yang sangat menakjubkan membantu masalah kesihatan wanita mahupun lelaki kerana kandungannya yang sangat efektif secara semulajadi dan menyihatkan tubuh badan tanpa kesan sampingan .

Seperti peringkat awal yang dialami oleh Erma mensasarkan penurunan berat badannya tetapi kesan yang lain mulai timbul apabila keadaan kesihatan Erma semakin bertambah baik. Tekanan darah tinggi dapat dikawal dan keadaan bengkak di jari dan tangan Erma semakin pulih.

Apakah kandungan yang terdapat didalam SLYM WHITE ini?

Bahan Utama yang terkandung ialah Raspberry Ketone yang sangat Selain itu kandungan Mixed Berries yang terdiri daripada Mulbery, wildberries, sangat membantu untuk mengawal kolestrol

  • Menurunkan Paras Kolesterol dan Gula dalam dalam darah

SlymWhite membantu mengawl kolestrol dan dapat menurunkan darah tinggi serta menggelak dari terkena penyakit Diabetis. Kadar gula dan Kolestrol perlu di kawal agar anda tidak berasa letih dan bermaya . Dengan pengambilan Slym White ini , tenaga dapat dipertingkatkan lagi . Anda akan rasa cergas dan bertenaga.

  • Melancarkan proses pengaliran darah dan sistem imunisai

dengan campuran Berries yang terdapat didalam Slym White , ianya dapat memperbaikki pengaliran darah menjadi lancar dan sekali gus meningkatkan sistem imunisasi kerana kandungan yang diperkaya dengan vitamin C. Jadi anda akan kelihatan lebih sihat sepanjang hari.

  • Melancarkan Proses Pencernaan

Bagi mendapatkan tubuh yang sihat kekekal lansing , Garcinia Gambogia berfungsi untuk membantu melancarkan proses pencernaan dan dapat membantu membakar lemak dengan baik .

  • Kurangnya rasa lapar

inilah kelebihan yang terdapat didalam Slym White , dengan kadar fiber yang tinggi dapat membantu menahan lapar. kandungan dari buah berries dan bunga Hoodia Gordoni sangat membantu dalam menahan rasa kelaparan yang keterlaluan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *