Categories
TESTIMONI

Kurus dan Flawless seawal 7 hari

Makan sikit dah rasa kenyang dan bertenaga, setiap pagi akan lawas membuang, sangat puashati bila seluar yang dipakai dah mula longgar dan peha mulai mengecil.


“Eh kakkkk…. Peha kau tuuu…kenapa tetiba dah kecik !!!”

Terkejut Ana kena jerit dengan adiknya Su, dulu dia selalu kata Ana ni peha drumstik persis Farah Fauzana katanya. Marah si Ana bukan kepalang, bukan itu saja Su selalu mengejek kakaknya Ana macam-macam dia kata  Ana kuat makan dan gemuk. 

“Mana tak gemuk makan melantak kuat.” -kata Su kepada kakaknya Ana.

Ejekkan adiknya menyebabkan Ana bertekad untuk mengubah segalanya. Ana cuba kawal nafsu dengan berdiet untuk kurangkan makan dan adakalanya dia tak makan langsung, perut jadi tak tahan dan nafsu nak makan tu sentiasa berkobarkobar.

“Diet apa ni kalau dah bantai nasi ayam 2 pinggan, tengah malam pun cari roti canai ..” detik hati Ana .Tak boleh jadi ni Ana mesti buat sesuatu.

Suatu hari …

Ana ternampak status Saya di Whatsap .. video yang dimuatkan tentang program Artami Malaysia. Kemudian Ana menghubungi saya berkenaan program tersebut.

Katanya…

“Dah macam2 saya cuba untuk kurus tapi tak berjaya, saya rasa hilang keyakinan, nak jugak berketrampilan bergaya seperti Neelofah. Sedihnya badan tak jugak kurus, paling tak tahan nafsu makan saya tak boleh kawal. Saya bimbang dengan kesihatan saya akan terjejas suatu hari nanti”.

Bermula lah detik permulaan Ana bersama Program yang dianjurkan oleh Artami Malaysia.

Program Artami Fat To Fit, telah berjaya menurunkan berat badan sy.  Slym White telah mengubah hidup saya, dulu sy berselera makan tak kira apa saja, sentiasa rasa lapar.

Kini tidak lagi, dengan Slym White saya berjaya mengawal nafsu makan dan tidak makan secara berlebihan, makan sikit dah rasa kenyang. Walau makan sikit saya masih bertenaga, yang seronoknya seluar sy dah mula longgar semua sampai adik tegur peha saya semakin mengecil.”

Selain itu macam-macam yang saya dapat dari program ini dari tips pemakanan sihat, penjagaan kesihatan yg betul, yg best tu menu makanan diet pun disediakan sehingga lah melakukan senaman dengan betul.

Slym White dan program Artami memang terbaik!”

-Ana, Taiping Perak

Makan sikit dah rasa kenyang dan bertenaga, setiap pagi akan lawas membuang, sangat puashati bila seluar yang dipakai dah mula longgar dan peha mulai mengecil.

Kesan Penurunan seawal 1 minggu

Slym White Makanan Tambahan
Weight Loss No 1

Kelebihan Slym White dan manfaatnya

  • Membakar Lemak dan menukarkan lemak sebagai sumber tenaga
  • Mengurangkan selera makan
  • Meningkatkan metabolisme
  • Diperkaya dengan Anti Oksidan
  • Sentiasa Cergas dan bertenaga
  • Tidak Sembelit
  • Menstabilkan hormon
  • Menstabilkan gula di dalam darah dan pengaliran darah yang baik
  • Menghilangkan parut jerawat dan mencerahkan kulit
  • Melancarkan pengaliran darah

Kandungan yang terdapat dalam Slym White

Mixed Berries (Blackberry, Blueberry Raspberry, Elderberry Powder)

Diperkaya dengan anti oksidan

Membantu memperbaiki kadar gula dan insulin dalam darah

Mengurangkan tekanan darah tinggi

Mengurangkan kolestrol 

Mencegah sembelit

Mencegah radikal bebas 

Mencegah drp penyakit berjangkit

Agen Anti penuaan dan  awet muda

Sangat baik utk kulit, kuku dan rambut

Mencerahkan kulit dan sekata

Menegangkan kulit dan melembutkannya

Mengawal pembentukkan jeragat

*result may vary

Raspberry Ketones

Membakar lemak tepu secara semulajadi dan menjadikan lemak sebagai sumber tenaga

Meningkatkan kadar metabolisma

Menggurangkan rasa lapar dan selera makan

Kaya dengan Anti oksida

100% bahan Raspberry semulajadi

Membekalkan tenaga dan sentiasa cergas 

Mengekalkan pelangsingan badan

Meningkatkan hormon adiponectin

*result may vary

Garcinia Cambogia

Kandungan Hidroxycitric Asid (HCA) dapat mengubah Kalori kepada Glikogen

Meningkatkan Metabolisme

Kaya dengan Phythochemical disebut sebagai Xanthones sebagai

Anti Peradangan, Anti Oksidan dan Anti Kanser

Mengawal Penyerapan Kalori berlebihan dari terbentuknya Lemak diserap ke dalam tubuh badan

Menurunkan Paras Kolestrol dan kadar Gula dalam Darah

Mampu menurunkan Berat Badan mengikut keperluan badan individu

Mengawal Nafsu makan agar tidak makan keterlaluan

Menahan lapar dan akan merasa kenyang

Menghilangkan rasa letih, lesu dan berupaya menguatkan otot

Mampu melawan Virus HIV kerana senyawa Garcinol dapat menghancurkan virus

Membantu mengurangi Hormon Stress dan Depresi kerana kandungan Asam dapat meredakan Kegelisahan

*result may vary

White Kidney Bean Extract


Citrus Acid

Hoodia

Fiber Gum

Program Fat To Fit

Anda nak tahu tentang program Artami Malaysia ni.. program yang banyak membantu Wanita seperti Ana yang inginkan berat badan yang diidamkan .

Nak tak saya bantu macam saya bantu Ana ..

Bila kita dapat tingkatkan keyakinan diri kita, barulah tiada lagi rasa rendah diri dan kita akan rasa tenang untuk diri sendiri. Dan pastinya kita pun seperti Ana berazam untuk kurus dan kena tahu “What is your Big Why?” Untuk apa kita nak kurus, langsing dan nampak kelihatan cantik seperti Neelofah.

“Nampak beza takkk…sebelum tu dok siap makeup …dan selepas tu tak bersiap pun… tapi flawless je kann.” – Ana

Sharelah Program Artami- Slym White ini kepada wanita lain. Bagus kalau kita dapat bantu wanita lain bina keyakinan diri sendiri dan kekalkan kecantikkan yang diidamkan. Sentiasa maintain gitu…

.

Kalau nak cuba, habaq mai cepat. Jangan emosi jadi penghalang cita2 anda.

Meh order sekarang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *