F.A.Q

Apa itu SLYMWHITE ?
SlymWhite adalah minuman botani yang diformulasikan daripada  buah-buahan merupakan produk pelangsingan yang efektif untuk membakar lemak secara semulajadi. Menurut kajian terdapat 25 jenis dalam     kumpulan Berries yang dikategorikan sebagai  SUPER FOOD  sangat berkesan  untuk meningkatkan metabolisma pada tubuh dan secara tidak langsung dapat menurunkan berat badan secara semulajadi.
Adakah SLYM WHITE selamat digunakan ?
Ya, Slym White diperbuat daripada buah-buahan dan ia adalah 100% semulajadi tanpa sebarang bahan pengawet, pewarna dan bahan kimia. Ianya terbukti selamat dan berkesan. 

Adakah SLYM WHITE telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ?
Slym White telah pun mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan diklasifikasikan sebagai makanan bukan ubat, bukan produk seperti produk pelangsingan lain yang terdapat di pasaran. Oleh itu ia tidak memerlukan nombor MAL dan juga telah disahkan HALAL.
Siapakah yang sesuai menggunakan SLYM WHITE ?
Slym White sesuai untuk lelaki dan wanita dari  peringkat usia 15 tahun ke atas, TIDAK mengandung, TIDAK mengambil ubat adan TIDAK dalam rawatan perubatan doktor. 
Bagaimana dengan kesan sampingan?
Slym White adalah makanan semulajadi botani adalah bebas dari kesan sampingan. Ia tidak akan merosakkan jantung, buah pinggang dan organ dalaman anda seperti mana produk pelangsingan yang menggunakan bahan kimia berbahaya.
Apa yang perlu dilakukan semasa pengambilan SLYM WHITE ?
Dalam tempoh pengambilan Slym White, anda hendaklah mengikuti Program Gaya Hidup Sihat Artami Healthy Urban Fitness Challenge yang dianjurkan bagi tujuan mengikuti cara amalan pemakanan sihat dan diet yang betul dan selamat serta pengambilan Slym White dengan kadar yang sepatutnya. Perlu diingatkan HENDAKLAH memperbanyakkan minum air kosong iaitu 2-3 liter sehari bagi mendapatkan kesan dan membolehkan Slym White bertindak dengan lebih berkesan.  
Apakah itu PROGRAM GAYA HIDUP SIHAT ARTAMI HEALTY URBAN CHALLENGE?
Program Gaya Hidup Sihat Artami Healthy Urban merupakan suatu program gaya hidup sihat dengan pengambilan makanan yang berkhasiat  dibantu oleh pakar Nutrisi dan juga disediakan tunjuk ajar dari guru yang bertauliah untuk senaman fizikal dengan kaedah senaman yang betul. yang dianjurkan oleh Artami Healthy Urban secara online bersama keluarga.
Jika saya ingin berpuasa, adakah saya masih boleh mengambil SLYM WHITE ?
Ya, anda boleh mengambil Slym White ketika berpuasa. Hanya perlu menukarkan cara pengambilannya iaitu di waktu pagi semasa bersahur selepas makan. Pastikan pengambilan air yang mencukupi antara 2-3 liter mengikut keperluan tubuh badan di sebelah malam hari. 
Apakah Fungsi utama SLYM WHITE?
Slym White adalah dalam bentuk serbuk hendaklah dibancuhkan ke dalam 200ml air kosong bersuhu bilik  diminum selepas mengambil hidangan makan pagi atau sarapan. Pengambilan 1 sachet (15 gram) sehari berfungsi untuk membekalkan tenaga sepanjang hari dan meningkatkan kadar metabolisme pada tubuh badan dan membakar lemak secara efektif jika disertakan dengan senaman atau latihan fizikal. Sangat sesuai untuk semua peringkat lelaki dan wanita bagi mengelakkan rasa lesu, letih dan tidak bermaya. Selain itu kandungan Buah Berries yang tinggi dengan Vitamin C membantu merawat dan mencerahkan kulit jika diambil secara konsisten.
   
Apakah fungsi lain dalam SLYM WHITE selain untuk makanan tambahan dalam Diet ?
Slym White dikatakan banyak khasiat kerana kandungan Raspberry Ketone yang sangat membantu meningkatkan sistem imunisasi mencegah penyakit agar kekal sihat, memberi kesegaran dan  mengawal paras kolestrol dan gula darah. Ianya dapat membantu mengawal selera makan yang berlebihan. Sebab itu disarankan untuk mengikuti program Gaya Hidup Sihat secara atas talian.  
Bagaimana Program Gaya Hidup Sihat Artami ini dijalankan ?
Program ini menyediakan siri motivasi dan panduan melalui Video cara senaman fizikal dan masakkan menu sihat serta  E-Book panduan yang perlu diikuti semasa menjalankan amalan berdiet. Selain itu dibantu oleh pakar nutrisi dengan  menawarkan 1 : 1 coaching bagi memastikan setiap individu yang menyertai program ini dapat mengikutinya dengan konsisten. 
Saya mempunyai berat badan ideal. Tetapi saya mempunyai selulit dan perut buncit. Dapatkah SLYM WHITE membantu ?
Slym White dirumuskan bukan hanya untuk membantu membakar lemak seiring dengan kaedah pemakanan yang betul melalui Diet sihat dan senaman fizikal yang konsisten tetapi dapat mencerahkan kulit membentuk sel kulit baru  dan melalui senaman fizikal mengencangkan otot-otot kembali tegang dan tidak mengelebeh. Secara keseluruhan dapat merawat selulit secara perlahan dan senaman dapat mengempiskan perut. Detoksifikasi melalui sistem perkumuhan dan perpeluhan. 
Berapa lama saya dapat melihat keberkesanan SLYMWHITE ?
Dengan mengikuti program selama 4 minggu anda akan lihat perbezaan yang sangat ketara. Biasanya Agen Konsultan kami akan konsult dahulu mengikut berat badan (BMI) individu yang mengikuti program ini. Setiap individu akan mendapat hasil keputusan yang berbeza samada pengurangan berat atau mengalami pengurangan inci dalam tubuh badan individu tersebut.
Adakah SLYM WHITE benar-benar berkesan?
Ya, dengan Testimoni dari pengguna SLYM WHITE dan program yang disertainya, mengakui keberkesan dapat dilihat dalam masa yang singkat dan Program yang diikuti itu membantu merealisasikan impian mereka untuk mendapatkan berat yang idle dan kurus secara sihat. Bagi yang telah mendapatkan berat yang idle boleh meneruskan aktiviti tersebut sebagai rutin harian di rumah bersama keluarga dan pemakanan SlymWhite boleh diambil mengikut keperluan dan tahap kesihatan individu tersebut.
Jika saya berhenti mengambil SLYMWHITE, adakah berat badan saya akan bertambah secara mendadak ?
Bergantung kepada individu tersebut dari segi metabolisma indidvidu itu sendiri, oleh sebab itu pihak kami mengambil inisiatif untuk membuat program Gaya Hidup Sihat ini untuk memberi panduan yang betul dari aspek pengambilan makanan sihat dan gaya hidup yang lebih sihat, dan tidak terlalu bergantung kepada makanan tambahan lain. Jika mode individu itu telah di terapkan dengan amalan yang sihat sudah pasti prihatin kesihatan amat dititikberatkan dan pastinya sukar berat badan anda akan naik secara mendadak walaupun anda telah berhenti consume Slymwhite.