F.A.Q

Bagaimana caranya untuk menjadi stokis?

Pihak kami memohon maaf diatas kekurangan ini. Produk ini tidak dibuka untuk plan stokis dan hanya plan dropship sahaja yang dibuka dengan komisen serendah RM 29 sehingga ke RM 115 per jualan.

Maklumat lanjut berkaitan aktiviti dropship, sila Telegram Pn Rosse di alamat t.me/risha_rosse

Untuk dropship ada disediakan support tak?

Ya…ada disediakan kepada yang berminat. Dikendalikan oleh tenaga pengajar yang sangat berpenglaman, baik, mesra pengguna dan tidak sombong. Layan semua peringkat pertanyaan dengan penuh kesabaran.

Bukan dropship berdaftar akan dibuang dari group, Sila pastikan anda berdaftar sebelum join group dropship Slymwhite. Untuk jadi dropship berdaftar, sila Telegram Puan Rosse di alamat t.me/risha_rosse

Ada peluang bisnes dropship tak?

Ya, ada. Sila daftar di https://www.slymwhite.com/product/join-dropship-slymwhite-by-artami/. Selepas pendaftaran dibuat, sila Telegram Puan Rosse dialamat t.me/risha_rosse untuk tujuan pengaktifan akaun dropship. Harap maklum.

Komisen setiap jualan bermula dari RM 29 sehingga RM 115 per jualan dan akan dibayar seminggu sekali pada hari Jumaat.

Emm, dropshipper yang mencapai target jualan tertentu akan diberi ganjaran tambahan sebagai tanda terima kasih dari team Slymwhite by Artami. Pastikan anda salah seorang daripadanya…

Yuran pendaftaran dropship RM 30.00.

Apa yang perlu anda tahu jika ingin menjadi agen Dropship SlymWhite by Artami:

  1. Macam mana nak jadi Agen sah Dropship SlymWhite ini?

Ada 2 cara untuk menjadi seorang agen Dropship

Cara Pertama:
Bayar yuran pendaftaran RM30.00
Yuran akan dikembalikan jika agen dropship dapat jualan yang ditetapkan.

Atau…

Cara Kedua:
Dengan setiap pembelian mana-mana pakej, secara automatik menjadi agen Dropship.

  1. Berapa MODAL?

Bisnes Dropship tidak perlu modal. Maklumat lanjut, sila dapatkannya di group support Slymwhite.

  1. Berapa sales kena maintain?

Tak perlu maintain sales kecuali memang ada TARGET nak dapatkan CASH BONUS atau INSENTIF JUALAN setiap bulan.

  1. Berapa KEUNTUNGAN setiap bulan?

Jawapannya bergantung pada SALES anda! Anda buat banyak maka dapatlah komisen banyak.

  1. Saya nak daftar sebagai Agen, tapi taknak menjual boleh ke?

Terpulang… Nak beli untuk kegunaan sendiri pun takde masalah. Boleh beli ikut harga Agen. Tapi kalau tak aktif selama 4 bulan berturut-turut akan kena tamatkan keahliannya.

  1. Saya tak tahu untuk mula bisnes dropship, bagaimana caranya?

Bila Anda dah join untuk Bisnes Dropship ini , anda akan diberi tunjuk ajar . Jangan Bimbang ye.. Artami Malaysia ada sediakan group support untuk guide newbie yang ingin berbisnes.

Untuk pendaftaran link ke @risha_rosse

Ada jaminan atau tidak?

Kesan dapat dilihat seawal 1 minggu….

Bagaimana proses penghantaranya dibuat?

Setiap tempahan, penghantaranya akan dibuat menggunakan pekhidmatan COD, POS LAJU dan J&T.

Bagiamana Caranya Untuk Membuat Pembayaran?

Pembayaran boleh dibuat menggunakan CIMB atau layanan Kredit Kad yang disediakan oleh SenangPay.

Bagaimana Cara Untuk Membuat Tempahan?

Sangat mudah….klik produk, masukkan kuantiti dan klik butang ” BUY NOW “. Itu sahaja proses mudahnya.